KINDER K særarrangement

Paneldebat om genetisk selektion

Holland House har sat tre markante personer i stævne med hver deres faglige baggrund til en debat om genetisk selektion.

.
Panelet består af forfatter og digter Caspar Eric, læge og tidligere medlem af Det Etiske Råd Lotte Hvas og jordemorder/forfatter Lene Skou Jensen

.

Debatten foregår i tidsrummet kl. 18.45 – 19.30 (inden forestillingen KINDER Ks start kl. 20.00) og er gratis for alle. Arrangementet foregår i Teaterøens café, og der er ingen tilmeldning – bare mød op!

.

Lidt om paneldeltagerne:
Caspar Eric er forfatter og lider af cerebral parese, og i hans anmelderroste digtsamling NIKE, forholder han sig til, hvordan det er at være handikappet i, hvad kan kalder et normaltfikseret samfund

.

Lotte Hvas er speciallæge i almen medicin, dr, med., forskningskonsulent ved Forskningsenheden for Almen Praksis, Center for Sundhed og Samfund, Københavns Universitet samt medlem af Det Etiske Råd 2008-2013. Lotte Hvas har skrevet flere kronikker om fosterdiagnostik.

.

Lene Skou Jensen er jordemoder på Rigshospitalet, ID psykoterapeut samt forfatter til flere bøger om graviditet. Lene Skou Jensen er en ofte anvendt deltager i debatter omhandlende bl.a. graviditet, den nybagte mors forhold til sit barn, fosterdiagnostik m.m.

.

Paneldebatten styres af ordstyrer Maj-Britt Mathiesen, der arbejder som kurator, producent, skuespiller og formand for Kunstfondens legatudvalg for scenekunst.

.

KINDER K er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for scenekunst, Oticon Fonden, Bikubenfonden, Københavns Kommunes Scenekunstudvalg, Beckett-Fonden, Dramatikerforbundet, L. Zeuthens Mindelegat, Den Norske Ambassade i København.

Dato:

23. maj kl. 18.45-19.30

 

Sted:

Teaterøens Café

William Wains Gade 11

Refshaleøen

 

Arrangementet er gratis