Festivaler

COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL PÅ TEATERØEN

 

PÅ TEATERØEN 8. & 9. juli 2017

 
Teaterøen har i samarbejde med skuespiller og sanger Charlotte Munk, vokalist Karin Juhl, kunstnerisk leder af Teaterøen, Peter Kirk, Halvandet og Copenhagen Jazz Festival, udviklet festivalen “STEMT – vokaler,” som finder sted i og omkring vores smukke Magneten. Mellem koncerterne er der snacks, bar, chill-out og kærlighed.
Spillested: Magneten, Wiliam Wains Gade 18.

Transport: 

Det er nemt at komme til Teaterøen.

Bil: kun 10 min. fra Christianhavns Torv

Bus:  9A

Havnebus: 992

Cykel: Tag cyklen over cykelbroen ved Operaen

Magneten: William Wains Gade 18, 1432 Kbh K. Magneten ligger for enden af vejen forbi Teaterøens hovedbygning og husbådene. Se Teaterøen oversigtskort 
Der er plads til både biler og cykler derude.
Se Jazz.dk eventet her og køb billetter til koncerterne her
Der er mulighed for køb af Dagspas til 150 kr. til begge dage.
Velkommen!

 

TRANSFORMATIONSFESTIVAL på TEATERØEN

16. – 17. September 2017

Transformation Festival sept

Transformations Festival – At lægge offerrolen bag sig.

Transformationsfestival er en organiserende omstændighed, der over en eller flere dage, fører traume overlevende, videnskabsfolk, musikere, healere, dokumentarister, visuelle kunstnere, bevægelsesspecialister og andre sammen, for at udveksle strategier og bevidne den menneskelige sjæls evne til at hele.

Festivalen er skabt af den danske vokalist, Lotte Arnsbjerg og den amerikanske komponist Carman Moore, og løb første gang af stablen i København i juni 2016. Carman og Lottes anti-børnemisbrugssang-cyklus, “Girl Of Diamond Mountain”, blev katalysatoren for dette konceptet, hvori alle grundelementer kredser om at overvinde offerrollen igennem kærlighed.

De kommende festivaler afholdes i New York d. 29. Og 30. oktober i år, samt d. 14.-15. september i Ubuntu Huset i København, og hos os på Teaterøen d. 16.- 17. september 2017.

CPH Stage på TEATERØEN

1.- 4. og 8. – 10. juni 2017

CPH_STAGE_red_rgb

 

Velkommen til CPH Stage Festival på Teaterøen 2017

 

 

En festival i festivalen

 

 

 

Som lille storbyteater byder vi sammen med CPH Stage på et bredspektret og eksperimenterende program fra 1. – 4. Juni samt 8. – 10. Juni 2017.

 

Her vil teater, pittoresk havneindustrinatur, dejlig mad, himmel og hav mødes i smuk forening, hvor du vil have mulighed for at tilbringe en skøn sommerdag ude og inde i teaterets tegn.

CPH Stage Festival er et vildtvoksende tilbud til publikum – en invitation til at træde indenfor i teatret netop nu. Siden 2013 har CPH Stage Festival samlet publikum og branche for at fejre teatret og scenekunsten. På festivalen kan du opleve scenekunst fra hele Danmark og fra udlandet på teatre, alternative venues og i det offentlige rum.

 

Teaterøen ser CPH Stage som en åben fest for scenekunsten, i alle dens former og formater, og vores program byder i år på hele 13 teaterkompagnier og 15 forestillinger, plus det løse, rundt omkring i øens mange lokaliteter:

 

ALGORTIMO af Thomas Sandberg

 

DIALOGUES af Lynch Company

 

DEN STÆRKESTE I & II af Søren Hellerup & Great Dane Prod2

 

DUEUNGEN I DIN HÅND ER AF MAJSKOLBE LAVA af Andala Dak Dak Seanto

 

FYSISK USTABIL af Christel Stjernebjerg

  

INUIT af P.R.A.A.K

 

LET US SING YOUR PLACE af Teater Viva

 

MIN ODYSSÉ af Teater Asterions Hus

 

RE-DREAM af Antoinette Helbing

 

RETHINK “FUCK” – WITH LOVE TO AARHUS af Granhøj Dans

 

ROMEO&JULIE! af Teater Asterions Hus

 

TALES FROM THE TRASH af Teater Viva

 

TAXAFORTÆLLINGER af Sevik Perl og Teater Vestvolden

 

WoMAN & WOMAN af Andreas Constantinou og HimHerAndItProductions

 

WRITING FOR THE COLLECTIVE BODY af Writers Colective

 

 

Teaterøen byder velkommen til 8 dage med dansk og international scene kunst, som du får mulighed for at gå på opdagelse i.

 

 

________________________________________________________________________________

 

FAKTA

 

Teaterøen er en åben platform for dansk og international scenekunst, placeret blandt rå industri og utæmmet natur, på den yderste spids af Refshaleøen.

 

Vi har status som lille storbyteater med støtte fra Københavns Kommune, og vi ønsker at give plads til alsidige, scenekunstneriske formater og dermed skabe et lystfuldt sted for publikum i alle aldre, hvor de kan møde scenekunsten i øjenhøjde. Teaterøen er en scenekunstnerisk ønskeø med åbne formater, døre og åbne arme. Se mere på teateroen.dk

 

Transport: Bus 9A kører til Refshaleøen og du har også mulighed for at tage havnebussen. Det tager kun 10 minutter på cykel fra Nyhavn over inderhavnsbroen til Refshaleøen.

 

 

 

For yderligere informationer:

 

PR & kommunikation vedr. de enkelte forestillinger:

Cath Borch Jensen, cath@teateroen.dk eller tlf.: 52 19 51 81.

 

Teaterøen:

Direktør Peter Kirk, peter@teateroen.dk eller tlf.: 26 18 14 32