Festivaler

TRANSFORMATIONSFESTIVAL på TEATERØEN

6. -9. april 2017

Transformations Festival jpeg.

Transformationsfestivel – At lægge offerrolen bag sig.

Transformationsfestival er en organiserende omstændighed, der over en eller flere dage, fører traume overlevende, videnskabsfolk, musikere, healere, dokumentarister, visuelle kunstnere, bevægelsesspecialister og andre sammen, for at udveksle strategier og bevidne den menneskelige sjæls evne til at hele.

Festivalen er skabt af den danske vokalist, Lotte Arnsbjerg og den amerikanske komponist Carman Moore, og løb første gang af stablen i København i juni 2016. Carman og Lottes anti-børnemisbrugssang-cyklus, “Girl Of Diamond Mountain”, blev katalysatoren for dette konceptet, hvori alle grundelementer kredser om at overvinde offerrollen igennem kærlighed.

De kommende festivaler afholdes i New York d. 29. Og 30. oktober i år, og hos os på Teaterøen d. 6.-9. april 2017.

CPH STAGE på TEATERØEN

1.- 5. juni 2017

CPH_STAGE_red_rgb

Under den årligt tilbagevendende CPH STAGE Festival, forvandles TEATERØEN til en scenekunstnerisk ønskeø pakket med alt, hvad et teaterhjerte kan begære:

I 2016 kunne du opleve 10 forestillinger i alverdens formater og afskygninger; fra 20 minutters danse stykker til  autentiske fortællinger i en bunker, improviseret langformsteater, og meget, meget mere.

Vi slår igen i år dørene op, nu med OPEN CALL til deltagelse på CPH STAGE på Teaterøen 2017. Læs mere her

Har du lyst til at deltage, send en ansøgning til: cath@teateroen.dk

 

OBS: Ansøgningsfrist d. 5. Februar 2017.

 

Ansøgning skal indeholde korte cv’er, forestillingsbeskrivelse, tech. rider og en motivation for valget af teaterøen som spillested.