Glædelig jul 2016!

Tak for i år, julefred og julefryd

 

Snart sænker julefreden sig også over Teaterøen. Efter de interne visninger fra Limfjordsteatret i Panoramasalen og Sort/Hvid i Teatersalen, så er kun for alvor aktivitet på Magneten. Her viser vores Emerging Company in Residence, Hawaii deres Nøddebo Præstegaard 2.0. Det er forestillinger, der bliver lavet på 2 dage (så aktiviteten her er til gengæld ret hektisk).

 

Spilledatoer: 22. og 29. december 2016 kl. 20.00.

 

Billetter koster 60 DKK og kan købes her:

 

Teater STTV og Syddjurs Egnsteater fylder godt op med deres turnescenografier i henholdsvis Sorte og Hvide Annekssal og står julen over, for de knokler videre med forestillingerne i det nye år.

 

Det bliver rart for os at give en lille smule slip i juleferien, lægger benene op og gå i et kort vinterhi – med varme drikke og søde sager. Det har været et heftigt år – også for den lille ø.

 

Fotograf: Mik Peter Rasmussen

 

Som man kan se på julekalenderen på DR for tiden, så havde nogle af bygningerne forklædt sig som “Det Gyldne Teater” i et par perioder i løbet af året.

 

Og det er jo det, Teaterøen kan: Forklæde sig, indtage nye former og stemninger, stille sig til rådighed for ideer og projekter. Både i form af offentlige forestillinger og andre arrangementer, men i høj grad også for kompagnier, kunstnere og for andre at arbejde med deres egne værker.

 

Når vi kigger tilbage på 2016 har der dælme også været megen anden aktivitet på Teaterøen. Bare for at give en fornemmelse af den varietet her har været, så lad os nævne nogle af dem: Granhøj Dans, CPH Stage, By Proxy og Cantabile 2. Det Kongelige Teater og Det Lille Verdensteater og Transformation Festival. Det Poetiske Teater, Rapid Eye og Dansk Røde Kors. Filmskolen, Scenekunstskolen, KU, CBS. Og Teater Tapas, Loppemarked og Protreptik og Fragelité. DJØF, DAC, TIO og Cirkeline med Søholm Park Teater. Og fester og middage og møder og konferencer. Guidopera, Figura Ensemble og Holland House, Katapult, Astra, Passepartout og Vild Kammerat og hospitalsklovne. Og koncerter, visioner, innovationer. Og Alternativet, Rakkerpak, Warner Bros og Chora Connections. Egyptere, tyske instruktører, nordmænd og indonesere. Og Ina-Miriam og Ingeborg og Staffan og Naja.  Sara, Hanne, Bo, Raphael. Svenske filminstruktører og australske installationskunstnere. Og bryllupper, barnedåbe, fødselsdage. Og Don Gnu, Boing, Teater Guld, Teater Hund, Teater Mærkværk osv osv osv…

 

Fotograf: Mik Peter Rasmussen

 

Vi glæder os utroligt meget over denne skønne diversitet – og ser frem til at være vært for alt muligt nyt i det nye år.

 

Årsskiftet 2016/2017 markerer noget helt særligt i vores forholdsvis korte historie, idet vi pr. 1. januar 2017 er at regne som Lille Storbyteater. Hvad det så betyder for os og projekterne herude, vil vi vende tilbage til i det nye år.

 

Værtskabet forsætter! Her er plads til meget mere!

 

Indtil da: God jul og Godt nytår fra alle os på Teaterøen!