Nyheder

OPEN CALL CPH STAGE PÅ TEATERØEN

 

I forbindelse med fantastiske CPH STAGE som i år løber fra d. 31. maj -9. juni 2018 åbner vi dørene på Teaterøen for alle professionelle scenekunstnere, der har lyst til at være en del af denne enestående teaterfestival. Vores bidrag til festivalen vil være et overflødighedshorn af forestillinger fra d. 31. maj -3. juni.

CPH STAGE som en åben fest for scenekunsten, i alle dens former og formater. Udvælgelsen af forestillinger sker ud fra en vurdering af professionalisme, ambitionsniveau og hvad der er praktisk muligt.

Vores ø inkluderer udover “Almindelige” teatersale en bunker, en afmagnetiseringsstation, vand og vildtvoksende efeu, uderum og andre mindre sale og rum. Her er plads til site-specific, black-box, friluft, labyrintisk og alskens andre formater.

Vilkårene for deltagelse på Teaterøen er, at der ikke er økonomi involveret mellem Teaterøen og scenekunstnerne, således at vi hverken giver honorar eller tager husleje. Til gengæld deler vi billetindtægterne. De deltagende scenekunstnere på Teaterøen forventes at hjælpe hinanden og derudover at kunne afvikle egne aktiviteter uden hjælp fra Teaterøen.

Vi opfordrer alle interesserede til at ansøge om deltagelse på Teaterøen på CPH STAGE og på den måde være med til at skabe et scenekunstnerisk landskab af mangfoldighed. Ansøgning skal indeholde korte cv’er, kunstnerisk vision, forestillingsbeskrivelse, tech. rider og en motivation for valget af Teaterøen som spillested.

Ansøgninger bedes sendt til peter@teateroen.dk senest d. 2. feb. 2016 kl. 16.00. Udmelding om valgte forestillinger sker senest 9. februar, således at deadline 22. februar for indtastning af forestillinger til programet kan nås.

Se mere om Teaterøen og vores faciliteter på www.teateroen.dk

Vi ser frem til at høre fra jer.

Nye kompagnier i residency på Teaterøen 2017!

Vi har efter en del ansøgninger og samtaler, valgt at byde hele 3 kompagnier/kunstnere velkommen i residency her på Teaterøen. Det er os en stor fornøjelse at præsentere:

 

Antoinette Helbing:

 

 

Antoinette er tyskfødt herboende performer og koreograf. Hun er aktuel med forestillingen

Re-Dream, som hun lige nu er i process med filmatiseringen af.

Læs mere om Antoinette her

 

 

Out of Balanz:

 

 

Out of Balanz er et prisbelønnet, internationalt scenekunst ensemble, med base i København.

De har igennem årene høstet stor anerkendelse for at producere originale værker, der vægter eksperimentet og stiller spørgsmålstegn ved accepterede teatralske konventioner, i søgen efter at skabe nye scenekunstneriske udtryk.

Siden deres første produktion har de turneret i 15 forskellige lande, og skabt 14 originale værker.

Out of Balanz blev grundlagt af Troels Hagen Findsen (DK) og Katrina Bugaj (USA) i 2006.

De har modtaget støtte fra en lang række offentlige og private fonde, heriblandt Statens Kunstfond.

Læs mere om Out of Balanz her

 

 

 

 Gardenparty:

 

 

Gardenparty er et nyskabt kompgni, med rødder i postmoderne og interdiciplinært teater og dans. Deres sigte er at forny udtryksformer og udviske skel imellem kunstneriske genre. Mødet med publikum er centralt.

Gardenparty benytter et intenst fysisk udtryk kombineret med legesyge, rummelig autonomi, musik og litteratur i bestræbelserne på at skabe rørende og krævende performances.

 

Læs mere om Gardenparty på: www.gardenpartytheatre. weebly.com

 

Velkommen til CPH Stage Festival på Teaterøen 2018!

Nyhedsbrev_topbanner2017

 

En festival i festivalen:

 

 

 

Som lille storbyteater byder vi sammen med CPH Stage på et bredspektret og eksperimenterende program fra 31. maj – 9. juni 2018!

 

Her vil teater, pittoresk havneindustrinatur, dejlig mad, himmel og hav mødes i smuk forening, hvor du vil have mulighed for at tilbringe en skøn sommerdag ude og inde i teaterets tegn.

CPH Stage Festival er et vildtvoksende tilbud til publikum – en invitation til at træde indenfor i teatret netop nu. Siden 2013 har CPH Stage Festival samlet publikum og branche for at fejre teatret og scenekunsten. På festivalen kan du opleve scenekunst fra hele Danmark og fra udlandet på teatre, alternative venues og i det offentlige rum.

 

Teaterøen ser CPH Stage som en åben fest for scenekunsten, i alle dens former og formater. Teaterøen byder velkommen til 8 dage med dansk og international scene kunst, som du får mulighed for at gå på opdagelse i.

 

 

 

– Vores program for 2018 kommer snarest!

 

 

________________________________________________________________________________

 

FAKTA

 

Teaterøen er en åben platform for dansk og international scenekunst, placeret blandt rå industri og utæmmet natur, på den yderste spids af Refshaleøen.

 

Vi har status som lille storbyteater med støtte fra Københavns Kommune, og vi ønsker at give plads til alsidige, scenekunstneriske formater og dermed skabe et lystfuldt sted for publikum i alle aldre, hvor de kan møde scenekunsten i øjenhøjde. Teaterøen er en scenekunstnerisk ønskeø med åbne formater, døre og åbne arme. Se mere på teateroen.dk

 

Transport: Bus 9A kører til Refshaleøen og du har også mulighed for at tage havnebussen. Det tager kun 10 minutter på cykel fra Nyhavn over havnebroen til Refshaleøen.

 

 

 

For yderligere informationer:

 

Teaterøen:

Direktør Peter Kirk, peter@teateroen.dk eller tlf.: 26 18 14 32

 

 

 

 

Teater Sort/Hvid giver det usynlige krop

SortHvid Husted

Teater Sort/Hvid og Yel Kayés arbejder i disse dage med forestillingen “RACE TO ZERO”, med åben visning i  Teatersalen onsdag d. 21. december kl. 13.00, inden de drager videre og premierer med forestillingen i Pakhus 11 i januar 2017.

“RACE TO ZERO” er kampen om at være først. Et finansielt kapløb om at nå aktiehandlen før de andre. Om at nå nul sekunder med algoritmerne som våben. Her har mennesket tabt for længe siden. Det tager ham et sekund bare at løfte armen, to sekunder at klø sig i håret. Han har ikke en chance over for algoritmerne, der på ét eneste sekund kan købe og sælge 3.000 aktier, og som arbejder så hurtigt, at de ikke længere opererer i millisekunder, men i mikrosekunder. Mennesket er håbløst bagud.

Yel Kayés og Sort/Hvids forestilling “RACE TO ZERO” er en undersøgelse, af hvad der sker med mennesket, når algoritmerne arbejder. En forestilling om, hvordan mennesket forstår sig selv over for algoritmernes logikker. Hvad gør de ved kroppen, hvad gør de ved tålmodigheden. Hvad gør det i det hele taget ved mennesket, når algoritmerne konstant vurderer, aflæser, forudsiger.  Tørke i Rusland, Aleppos fald, en forkert iPhone-kode. Der er algoritmer i alt. De måler alt, mærker alt, ser alt. Også dig.

“RACE TO ZERO” er anden del i Yel Kayés trilogi om verdensøkonomien.

Første del var ‘Point Omega’ om finanskrisen.

 

 

Sted:   PAKHUS 11, DAMPFÆRGEVEJ 2, 2100 KØBENHAVN


Spilleperiode: 21. jan. – 11. feb. 2017 .

TIRSDAG-FREDAG   kl.   20.00 LØRDAG   kl.   17.00.

 
Sprog: DK 

 
Varighed:  60 MIN. 

 

 

Billetter

Page 1 of 812345...Last »