OPEN CALL CPH STAGE PÅ TEATERØEN

 

I forbindelse med fantastiske CPH STAGE som i år løber fra d. 31. maj -9. juni 2018 åbner vi dørene på Teaterøen for alle professionelle scenekunstnere, der har lyst til at være en del af denne enestående teaterfestival. Vores bidrag til festivalen vil være et overflødighedshorn af forestillinger fra d. 31. maj -3. juni.

CPH STAGE som en åben fest for scenekunsten, i alle dens former og formater. Udvælgelsen af forestillinger sker ud fra en vurdering af professionalisme, ambitionsniveau og hvad der er praktisk muligt.

Vores ø inkluderer udover “Almindelige” teatersale en bunker, en afmagnetiseringsstation, vand og vildtvoksende efeu, uderum og andre mindre sale og rum. Her er plads til site-specific, black-box, friluft, labyrintisk og alskens andre formater.

Vilkårene for deltagelse på Teaterøen er, at der ikke er økonomi involveret mellem Teaterøen og scenekunstnerne, således at vi hverken giver honorar eller tager husleje. Til gengæld deler vi billetindtægterne. De deltagende scenekunstnere på Teaterøen forventes at hjælpe hinanden og derudover at kunne afvikle egne aktiviteter uden hjælp fra Teaterøen.

Vi opfordrer alle interesserede til at ansøge om deltagelse på Teaterøen på CPH STAGE og på den måde være med til at skabe et scenekunstnerisk landskab af mangfoldighed. Ansøgning skal indeholde korte cv’er, kunstnerisk vision, forestillingsbeskrivelse, tech. rider og en motivation for valget af Teaterøen som spillested.

Ansøgninger bedes sendt til peter@teateroen.dk senest d. 2. feb. 2016 kl. 16.00. Udmelding om valgte forestillinger sker senest 9. februar, således at deadline 22. februar for indtastning af forestillinger til programet kan nås.

Se mere om Teaterøen og vores faciliteter på www.teateroen.dk

Vi ser frem til at høre fra jer.