Teater Sort/Hvid giver det usynlige krop

SortHvid Husted

Teater Sort/Hvid og Yel Kayés arbejder i disse dage med forestillingen “RACE TO ZERO”, med åben visning i  Teatersalen onsdag d. 21. december kl. 13.00, inden de drager videre og premierer med forestillingen i Pakhus 11 i januar 2017.

“RACE TO ZERO” er kampen om at være først. Et finansielt kapløb om at nå aktiehandlen før de andre. Om at nå nul sekunder med algoritmerne som våben. Her har mennesket tabt for længe siden. Det tager ham et sekund bare at løfte armen, to sekunder at klø sig i håret. Han har ikke en chance over for algoritmerne, der på ét eneste sekund kan købe og sælge 3.000 aktier, og som arbejder så hurtigt, at de ikke længere opererer i millisekunder, men i mikrosekunder. Mennesket er håbløst bagud.

Yel Kayés og Sort/Hvids forestilling “RACE TO ZERO” er en undersøgelse, af hvad der sker med mennesket, når algoritmerne arbejder. En forestilling om, hvordan mennesket forstår sig selv over for algoritmernes logikker. Hvad gør de ved kroppen, hvad gør de ved tålmodigheden. Hvad gør det i det hele taget ved mennesket, når algoritmerne konstant vurderer, aflæser, forudsiger.  Tørke i Rusland, Aleppos fald, en forkert iPhone-kode. Der er algoritmer i alt. De måler alt, mærker alt, ser alt. Også dig.

“RACE TO ZERO” er anden del i Yel Kayés trilogi om verdensøkonomien.

Første del var ‘Point Omega’ om finanskrisen.

 

 

Sted:   PAKHUS 11, DAMPFÆRGEVEJ 2, 2100 KØBENHAVN


Spilleperiode: 21. jan. – 11. feb. 2017 .

TIRSDAG-FREDAG   kl.   20.00 LØRDAG   kl.   17.00.

 
Sprog: DK 

 
Varighed:  60 MIN. 

 

 

Billetter