Velkommen til CPH Stage Festival på Teaterøen 2018!

Nyhedsbrev_topbanner2017

 

En festival i festivalen:

 

 

 

Som lille storbyteater byder vi sammen med CPH Stage på et bredspektret og eksperimenterende program fra 31. maj – 9. juni 2018!

 

Her vil teater, pittoresk havneindustrinatur, dejlig mad, himmel og hav mødes i smuk forening, hvor du vil have mulighed for at tilbringe en skøn sommerdag ude og inde i teaterets tegn.

CPH Stage Festival er et vildtvoksende tilbud til publikum – en invitation til at træde indenfor i teatret netop nu. Siden 2013 har CPH Stage Festival samlet publikum og branche for at fejre teatret og scenekunsten. På festivalen kan du opleve scenekunst fra hele Danmark og fra udlandet på teatre, alternative venues og i det offentlige rum.

 

Teaterøen ser CPH Stage som en åben fest for scenekunsten, i alle dens former og formater. Teaterøen byder velkommen til 8 dage med dansk og international scene kunst, som du får mulighed for at gå på opdagelse i.

 

 

 

– Vores program for 2018 kommer snarest!

 

 

________________________________________________________________________________

 

FAKTA

 

Teaterøen er en åben platform for dansk og international scenekunst, placeret blandt rå industri og utæmmet natur, på den yderste spids af Refshaleøen.

 

Vi har status som lille storbyteater med støtte fra Københavns Kommune, og vi ønsker at give plads til alsidige, scenekunstneriske formater og dermed skabe et lystfuldt sted for publikum i alle aldre, hvor de kan møde scenekunsten i øjenhøjde. Teaterøen er en scenekunstnerisk ønskeø med åbne formater, døre og åbne arme. Se mere på teateroen.dk

 

Transport: Bus 9A kører til Refshaleøen og du har også mulighed for at tage havnebussen. Det tager kun 10 minutter på cykel fra Nyhavn over havnebroen til Refshaleøen.

 

 

 

For yderligere informationer:

 

Teaterøen:

Direktør Peter Kirk, peter@teateroen.dk eller tlf.: 26 18 14 32